BORBA ZA TREĆE MESTO GOTOVA POSLE SAMO DVE UTAKMICE: Rukometaši Metaloplastike slavili i u Pančevu, Dinamo na kraju sezone četvrti! FOTO

08:44

24.05.2023

Podeli vest:

Pančevac

Borba za treće mesto u rukometnoj Arkus ligi gotova je posle samo dva meča, pošto je Metaloplastika iz Šapca slavila i u revanš meču protiv Dinama, koji se igrao u Pančevu, rezultatom 35:32 (20:14).

Pančevac

Ovim ishodom poznat je i konačan plasman dveju ekipa, Metaloplastika je osvojila treće mesto, dok je Dinamo iz Pančeva zauzeo četvrtu poziciju u šampionatu Srbije.

Podsetimo, Šapčani su u prvom meču pred svojim navijačima pre tri dana slavili sa 34:28.

Iako to rezultat ne govori, u ovom duelu nije bilo nikakve rezultatske drame. Poveli su Šapčani od samog početka meča sa 5:1, a na odmor su otišli sa šest golova prednosti (20:14). Pokušavao je Dinamo u nekoliko navrata da se vrati u susret, uspevao da smanji razliku, pa čak i u jednom trenutku prišao na samo tri gola zaostatka (33:30), međutim svaki nalet bi ekipa iz Šapca lako odbila. Na kraju Pančevački rukometaši nisu imali snage da preokrenu i stignu do eventualne majstorice.

(Pančevac)

ATLETIČARI TAMIŠA USPEŠNI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU Pančevci Sara i Veljko došli do bronzane medalje u Sremskoj Mitrovici!

SUTRA SE IGRA DRUGI MEČ IZMEĐU RUKOMETAŠA DINAMA I METALOPLASTIKE: Utakmica počinje u 18 časova, a ulaz u halu biće besplatan!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.