ZLATO PANONIJI, DVE BRONZE ZA TAMIŠ Pančevački atletičari uspešni na prvenstvu za starije pionire u Sremskoj Mitrovici! FOTO

11:26

25.05.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: sportskisavezpancevo

U subotu u Sremskoj Mitrovici je održano Pojedinčno prvenstvo Srbije u atletici u konkurenciji starijih pionira. Organizator državnog prvenstva je bio Srpski atletski savez, a učestvovalo je blizu 500 atletičara i atletičarki iz cele zemlje.

Takmičar Panonije Vladimir Mirkov osvojio je najsjajnije odličje, a sa rezultatom od 11:14,64 minuta, na distanci od 2.000 metara samo je potvrdio da je najbolji stariji pionir u Srbiji u disciplini sportskog hodanja na stazi.

printscreen/ig: sportskisavezpancevo

Atletski klub Tamiš predvođen trenerom Zoranom Kocićem je učestvovao sa dvoje atletičara i ostvario je sjajan uspeh osvajanjem dve medalje.

U finalnoj trci pionirki na distanci od 2.000 metara u sportskom hodanju, Sara Gagić je osvojila bronzanu medalju s rezultatom novog ličnog rekorda od 11:55,51. U istoj diciplini, Veljko Hrnjez je osvojio takođe bronzano odličje, a ostvario je i novi lični rekorda koji sada iznosi 11:55,01 minut.

– Sara i Veljko su mlade nade Tamiša, potekli iz škole atletike matičnog kluba i pravi su naslednici starije klupske drugarice Milice Bunčić, najuspešnije atletičarke u Pančevu, šampionke i reprezentativke Srbije u atletici. Atletski klub Tamiš je osvajanjem dve medalje na državnom prvenstvu bio i najuspešniji klub iz Pančeva – rekao je trener Zoran Kocić.

(Pančevac)

NOVE MEDALJE ZA ATLETSKI KLUB PANONIJA: Zlato za Vladimira Mirkova na Prvenstvu Srbije! FOTO

ATLETIČARI TAMIŠA USPEŠNI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU Pančevci Sara i Veljko došli do bronzane medalje u Sremskoj Mitrovici!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.