UNIŠTEN MURAL ĐOKOVIĆU U ORAHOVCU: Na kameri ispisao „Kosovo je srce Srbije – stop nasilju“, a onda mu je preko noći uništen mural FOTO

10:54

30.05.2023

Podeli vest:

Printscren/YT

Đoković je, nakon pobede u prvom kolu Rolan Garosa protiv Aleksandra Kovačevića, na kameri ispisao poruku „Kosovo je srce Srbije – stop nasilju“.

Mural u Orahovcu, posvećen najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću, uništen je tokom noći, javlja sajt radija Goraždevac.

Printscreen/FB/Radio Goraždevac

Đoković je, nakon pobede u prvom kolu Rolan Garosa protiv Aleksandra Kovačevića, na kameri ispisao poruku „Kosovo je srce Srbije – Stop nasilju“. A to je u određenoj meri „iznerviralo“ i tamošnje medije, koji su ga odmah napali.

Stanovnici gornjeg dela Orahovca su jutros oko šest časova zatekli uništen mural i sada se čeka dolazak policije.

Oslikavanje murala Đokovića u gornjem delu Orahovca je deo projekta „Boja u vazduhu“ koji je realizovala organizacija „Amici di Decani“, u saradnji sa umetnikom Deroksom, koji je početkom prošle godine, u mestima sa srpskim stanovništvom na Kosovu i Metohiji oslikao murale po želji i dogovoru sa domaćinima.Mural Đokovića, koji je bio oslikan na jednoj srpskoj kući preko puta crkve u Orahovcu, uništen je i početkom februara, kada je bio prefarban belom bojom. Taj mural je oslikan u martu 2022. godine.

(Pančevac/Glasjavnosti)

UŽIVO OKUPLJANJE GRAĐANA NA SEVERU KiM Postavljena nova srpska zastava kod spomenika Obiliću u Gračanici! FOTO i VIDEO

OGLASILI SE I ZVANIČNICI ROLAN GAROSA: Novak Đoković NEĆE biti kažnjen zbog poruke „Kosovo je srce Srbije“! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.