DŽUDO KLUB TAMIŠ: Održano polaganje za pojaseve za oko 80 članova

14:24

05.06.2023

Podeli vest:

printscreen/youtube/TVP

Džudo klub Tamiš organizovao je polaganje za pojaseve za oko 80 svojih članova, uzrasta od devet do 18 godina. Podeljeni su i pehari za najbolje takmičare, a događaj je dodatno uveličala Andrea Stojadinov koja je nedavno osvojila bronzanu medalju na važnom međunarodnom takmičenju, prenosi RTV Pančevo.

Andrea Stojadinov još uvek sabira utiske iz Tadžekistana gde je na velikom grand pri turniru osvojila bronzaau medalju u kategoriji do 48 kilograma. Put je bio naporan, ali je uspela da se uz podrušku trenera i njenog brata Alekse skoncentriše na borbe i postigne odličan rezultat.

– Poprilično sam zadovoljna kako sam odradila svoje borbe. Čak i meč koji sam izguzbila bila sam bolja i svojom greškom nisam ostvarila pobedu u tom meču. Bio je to zaista jedan dobar nastup – rekla je Andrea Stojadinov.

Što se tiče daljih planova, Andrea kaže da sada će malo odmarati, ali već u avgustu je čeka masters turnir u Budimpešti, kao i evropsko prvenstvo na jesen.

Da je džudo sve zanimljiviji mladima govore i podaci Džudo kluba Tamiš. Klub trenutno ima 140 članova i sve je više zainteresovanih za taj sport za koji je, pre svega važna disciplina, kaže trener Dušan Pavić. On ističe da deca slušaju trenere, kao i da u njima ima dosta potencijala da budu budući šampioni poput Andree Stojadinov.

Džudo klub Tamiš organizovao je u prostorijama kluba polaganje za pojaseve za oko 80 dece od 2014. do 2005. godišta. Tom prilikom mladim džudistima podeljeni su pehari i diplome.

VELIKI USPEH NA GREND SLEM TURNIRU U GRUZIJI: Andrea Stojadinov osvojila SREBRNU medalju

(Pančevac/RTV Pančevo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.