PRIPADNICI MUPA DONIRALI KRV Vanrednom akcijom dobrovoljnog davanja krvi obeležili dan ministarstva unutrašnjih poslova! VIDEO

20:09

07.06.2023

Podeli vest:

printscreen/RTV Pančevo

Povodom dana Ministarstva unutrašnjih poslova ispred Policijske uprave Pančevo organizovana je vanredna akcija dobrovoljnog davanja krvi kako bi zalihe krvi bile što stabilnije.

I ako nas čuvaju svakodnevno i brinu o našoj bezbednosti zaposleni iz Policijske uprave Pančevo želeli su da budu humani i na taj način pomognu u spašavanju mnogih ljudskih života. Pored zaposlenih akciji su se pridružili i naši sugrađani.

Koliko su ovakve akcije značajne i koliko je bitna saradnja i podrška koju uzajamno pružaju organizacija crvenog krsta i Ministarstvo unutrašnjih poslova ispričala nam sekretarka Crvenog krsta Milica Todorović.

Povodom 14 juna, Dana dobrovoljnih davalaca krvi Crveni krst u saradnji sa Udruženjem obolelih od multiplog mieloma i Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine u subotu 10 juna organizuje veliku manifestaciju, još jednu akciju u znak zahvalnosti svim humanim ljudima.

Sugrađani pored ovih akcija mogu dati krv svake srede u mesecu od 9 do 12 sati, sem poslednje kada se akcija organizuje u popodnevnim satima od 13 do 17 časova.

(Pančevac/RTV Pančevo)

ISPRUŽITE RUKU ZA ŽIVOT: Akcija dobrovoljnog davanja krvi 10. juna u Pančevu

CRVENI KRST PANČEVO: Vanredna akcija dobrovoljnog davanja krvi 5. juna

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.