OJT U PANČEVU: Podnet optužni predlog protiv S.M. iz Beograda! Varao poslovnice mobilnih operatera

14:38

08.06.2023

Podeli vest:

Privatna arhiva

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv S.M. iz Beograda zbog krivičnog dela prevara u produženom trajanju.

– On je od 20. maja 2020. godine do 23. juna iste godine u Pančevu i Beogradu u nameri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist doveo drugog lažnim prikazivanjem činjenica u zabludu tako što se lažno predstavljao kao vlasnik preduzeća u Beogradu i u 10 navrata u poslovnicama mobilnih operatera davao na uvid lažnu ličnu kartu vlasnika preduzeća i koristeći lažni pečat navedenog preduzeća zaključivao pretplatničke ugovore sa mobilnim operaterima na osnovu kojih je preuzimao tehničke uređaje, a koje je dalje prodavao raznim licima, dok je u dve banke podnosio zahteve za odobrenje kredita za kupovinu tehničke robe kao i proveru stanja na tekućem računu vlasnika preduzeća- navodi se u saoštenju.

Zbog toga je OJT tražilo da se osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 10 meseci i novčanu kaznu u iznosu od 100.000,00 dinara, kao i da mu se izrekne mera bezbednosti oduzimanje predmeta.

(Pančevac)

OTVORENA IZLOŽBA ISIDORE STOJANOVIĆ: Slikarka 2 godine pripremala slike i crteže za postavku U NESTAJANJU NASTAJANJA! VIDEO

ELEKTRODISTRIBUCIJA PANČEVO: Sutra isključenje struje u Pančevu, Jabuci, Glogonju, Starčevu i Vršcu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.