AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Epanjel Bretonka i Malenu!

12:51

21.06.2023

Podeli vest:

Pančevac

Društvo prijatelja životinja „Ljubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”. Svake nedelje biće predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest objavljene njihove fotografije sa osnovnim podacima.

Novi vlasnici su obavezni da svojim budućim ljubimcima pruže adekvatan smeštaj i negu, u skladu s propisima.

Epanjel Bretonko

Mužjak mešanac s genima epanjel bretona, star oko dve i po godine, traži novi dom, nakon što je kastriran, mikročipovan i vakcinisan protiv besnila. Ovaj lepotan je izuzetno aktivan i živahan, i spreman je da se igra i trči ceo dan. Socijalizovan je s drugim psima i naučen na šetnju na povocu, a privremeno je smešten u gradskom prihvatilištu (telefon: 352-148), gde čeka da bude udomljen.

Malena

Ova ženkica mešanka pronađena je nakon što su je ostavili na ulici neki nehumani ljudi, koji je nisu sterilisali, niti su brinuli o svojim psima, pa su na kraju završili s neželjenim štencima. Malena je stara oko dva meseca i veoma je mirna i poslušna, a nakon što je očišćena od parazita, spremna je za udomljavanje. Privremeno je zbrinuta, ali ne može da bude zadržana na lokaciji na kojoj se sada nalazi, pa hitno traži nekog sugrađanina ili porodicu velikog srca. Sve druge informacije mogu se dobiti na telefon 062/92-77-519.

Sve informacije o ovoj akciji mogu se dobiti na imejl adresi ljubimci.pancevo@gmail.com.
Ukoliko neko želi da udomi napuštenog psa ili štene, rasnog ili mešanca, ili je životinju izgubio, trebalo bi da pozove gradsko prihvatilište na 013/352-148. Na ovaj način svako može da pronađe vernog prijatelja za ceo život!

 

(Pančevac)

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Jazu i Terijerkicu

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Šapicu i sestre Njuškić!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.