ŠOJGU PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE POBUNE VAGNERA: Obišao komandno mesto Zapadne grupe i dao instrukcije! Krivični postupak protiv Prigožina nije stao VIDEO

13:02

26.06.2023

Podeli vest:

Printscreen/TW

Ministar odbrane Ruske Federacije Sergej Šojgu, pojavio se po prvi put u javnosti, posle subotnjeg propalog puča Vagnerovaca.

On je posetio istureno komandno mesto Zapadne grupe snaga u zoni specijalnih operacija i odredio zadatke vojnicima, saopštilo je Ministarstvo odbrane Ruske Federacije .

Printscren/TW

„Komandant i komandanti Zapadne grupe snaga dobili su zadatak da nastave aktivno izviđanje kako bi unapred otkrili planove neprijatelja i sprečili njihovu realizaciju na udaljenim prilazima liniji dodira“, navodi se u saopštenju.

 

Istraga o krivičnom predmetu organizovanja oružane pobune protiv osnivača Vagnerovog PMC Jevgenija Prigožina nije stala, potvrdio je u ponedeljak TASS-u izvor blizak Tužilaštvu, javlja TASS “Krivični postupak protiv Prigožina nije stao. Istraga se nastavlja”, rekao je izvor. List Komersant je u ponedeljak objavio da od jutra 26. juna krivični predmet o organizovanju oružane pobune, čiji je glavni optuženi Prigožin, nije okončan i da ga istražuje istražitelj istražnog odeljenja g. FSB Rusije.

(Pančevac/TV Front)

IZ DRUGOG UGLA DRŽAVNI UDAR ILI HOLIVUDSKI SCENARIO: Šta se krije iza puča Vagnera? Kad se Ameri i Rusi dogovaraju, svet pati!

KREMLJ: Krivični postupak protiv Prigožina biće ukinut, šef Vagnera odlazi u Belorusiju FOTO i VIDEO

RAT U UKRAJINI Putin se obratio javnosti zbog pobune Prigožina: Ovo je izdaja i nož u leđa VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.