PANČEVAČKI STRELCI DOMINANTNI U NOVOM SADU Aleksa Rakonjac dvostruki šampion, a Iva osvojila zlato i bronzu! Uspešni i ostali čalnovi SD Pančevo 1813! FOTO

12:25

27.06.2023

Podeli vest:

SD Pančevo 1813

Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano Prvenstvo Vojvodine malokalibarskim sportskim oružjem po A programu za juniorske i seniorske kategorije. Iz Streljačke družine “Pančevo 1813“je nastupilo sedam takmičara u više disciplina i ostavrilo odlične rezultate.

Aleksa Rakonjac je dvostruki šampion za dve juniorske discipline malokalibarskom puškom, a najbolji je bio i među seniorima u trostavu. Najpre je osvojio zlatnu medalju u disciplini trostav sa 3×20 metaka u klečećem,ležećem i stojećem stavu sa rezultatom od 579 krugova, a kasnije i zlatnu medalju u disciplini 60 metaka u ležećem stavu sa rezultatom od 607,6 krugova.

SD Pančevo 1813

Iva Rakonjac je takođe osvojila dve medalje u dve discipline malokalibarskom puškom za kategoriju juniorki. U disciplini sa 60 metaka u ležećem stavu je osvojila zlatnu medalju sa rezultatom od 607,5 krugova, a u disciplini trostav sa 3×20 metaka je osvojila bronzanu medalju sa rezultatom od 568 krugova.

SD Pančevo 1813

Ekipa juniora SD“Pančevo 1813“ je nastupila u obe discipline mk puškom u i osvojila drugo mesto i pravo nastupa na Prvenstvu Srbije u kategorijama juniora i seniora. Pored Alekse, debitovali su Nemanja Đorđević koji je sedmi junior i Ognjen Bunčić koji je osvojio
šesto mesto.

SD Pančevo 1813

U seniorskoj disciplini malokalibarski pištolj slobodnog izbora-PSI sa 60 metaka, mlada ekipa SD“Pančevo 1813“ je pobedila ekipu SK“ Kikinda“,a Stefan Kešišjan je osvojio srebrnu medalju sa rezultatom od514 krugova, Marko Ninković bronzanu medalju sa 594, a sa 592 kruga je četvrti senior Velimir Ninković. Narednog vikenda će mladi pištoljaši nastupiti u disciplini malokalibarski sportski pištolj na 25 metara u kategoriji juniora, takođe na Prvenstvu Vojvodine.

SD Pančevo 1813

Za dve nedelje će pančevački takmičari nastupati na međunarodnom takmičenju malokalibarskim sportskim oružjem Grand prix Novog Sada, koje će biti održano na strelištu u Novom Sadu.

(Pančevac)

VESLAČKI KLUB TAMIŠ NA PALIĆKOM JEZERU: U toku izborna regata za Svetsko prvenstvo u Parizu i Plovdivu, tri predstavnika iz Pančeva

DO SLEDEĆEG LETA, SPORTSKI POZDRAV Sve pohvale za turnir u malom fudbalu PANČEVO 2023

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.