MALI MATURANTI IZ DOLOVA NA IZLETU U PANČEVAČKOJ GRADSKOJ ŠUMI: Deca uživala u eko radionicama, igri i šetnji kroz prirodu (FOTO)

16:41

03.07.2023

Podeli vest:

MZ Dolovo

U nedelju 02.07.2023. god. kompanije CWP Global i Vetrozelena, organizovale su jednodnevni izlet za male maturante iz Dolova u Gradskoj šumi u Pančevu.

U Gradskoj šumi, kompanija CWP Global organizuje prvi deo festivala Reconnect, pod nazivom „Čarobna šuma“, u cilju osnaživanja lokalnih zajednica gde je u razvoju vetropark Vetrozelena.

MZ Dolovo

Susret je zakazan u gradskoj, tj. u ovom slučaju „čarobnoj šumi“, gde su predstavnici kompanija CWP Global i Vetrozelena u saradnji sa ekološkom organizacijom „Supernatural“, organizovali tri eko radionice i šetnju kroz šumu sa igrom u trajanju od puna 4 sata. Eko radionicu sa predavanjem o insektima, gljivama i hidrobiologiji vodili su Mihailo Milovanović i Lazar Miletić; o ribama je pričala Tatjana Gojgić, a interesantno predavanje o zmijama, kornjačama i gušterima, držao je David Marđokić. Radionice je koordinirao Uroš Ćirković.

MZ Dolovo

Dok su mališani uživali u predavanju, u kotliću se kuvao pasulj koji je pripremao Srđan Stanković, direktor organizacije „Supernatural“. Posle podeljenih zahvalnica i poklona ove kompanije, mališani su uživali u ručku.

MZ Dolovo

Mali maturanti su u znak zahvalnosti, za predstavnike kompanija CWP, Vetrozelena i organizacije Supernatural, ponovili svoj maturantski ples, koji su prvi put izveli na trgu ispred Doma kulture Dolovo, 16.06.2023. godine.

MZ Dolovo

Mesna zajednica, Dom kulture i osnovna škola iz Dolova, zahvaljuju se organizatorima – kompanijama CWP Global i Vetrozelena, a posebno direktorki Tijani Gajić.

 

(Pančevac/FB/MZDolovo)

 

MUP PREDSTAVIO SLUŽBENE PSE: Oni su naše odane i profesionalne kolege VIDEO

PRODUŽEN POSEBAN KOLEKTIVNI UGOVOR ZA ZAPOSLENE U PREDŠKOLSKIM USTANOVAMA: Važi još tri godine

NIKOLA JOKIĆ NA ODMORU U ITALIJI: Vreme provodi na hipodromu pripremajući konje za trku (FOTO I VIDEO)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.