JOŠ JEDAN USPEŠAN VINOFEST U VRŠCU! Udruženje Sveti Trifun iz Dolova osvojilo zlatnu medalju FOTO

17:26

05.07.2023

Podeli vest:

Privatna arhiva

Na festivalu vinske kulture „Vinofest“ u Vršcu, koji je održan  30. juna i 1. jula, na trgu Svetog Teodora Vršačkog, po 17. put zaredom u organizaciji Turističke organizacije Vršca,  Udruženje vinara i vinogradara „Sveti Trifun“ iz Dolova osvojilo je zlatnu medalju u kategoriji crvenih vina sa vinom Kaberne 2022.

Manifestacija je okupila preko 70 vinara i vinogradara , kako iz Srbije tako i iz regiona, sa preko 7000 posetilaca a sve je bilo propraćeno bogatim kulturno umetničkim programom.

Festival je izložbenog i prodajnog karaktera, a Međunarodna komisija za ocenjivanje uzoraka vina, koju čine vrhunski enolozi, daje ovom festivalu i takmičarski karakter.

Najbolja vina nagrađena su Velikom zlatnom i Zlatnom medaljom za kvalitet, kao i nagradom „Najbolje vino festivala“. Nagrade za kvalitet u različitim kategorijama vina, koje se dodeljuju na Vinofestu, imaju sve prestižniji značaj među vinarima.

Privatna arhiva

Na festivalu je učestvovala i Turistička organizacija grada Pančeva, sa svojim predstavnicima Udruženjem vinara i vinogradara „Sveti Trifun“ iz Dolova, kao i vinarijom Filipovski iz Jabuke.

(Pančevac)

OD TAMIŠA DO MISISIPIJA: Bluz veče u izvedbi domaćih muzičara 5. jula u Pančevu

PANČEVAC TREĆI NA 11. GIF FESTU U SUBOTICI Likovni umetnik Milan Manić kroz umetnost predestavio izražene probleme današnjice!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.