NEMA ODMORA ZA NOVAKA: Samo što je završio dvodnevni meč, Đoković saznao kada će opet na Centralni teren! Đoković i Rubljov danas oko 16.30

08:34

11.07.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: novakdjokovickingoftennis

Sjajan meč Đokovića i Hurkača započet je u nedelju, a završen pobedom Srbina u ponedeljak, posle čega su organizatori saopštili da će branilac titule igrati i u utorak.

Kako su naveli čelnici grend slema, u utorak 11. jula od 14.30 najpre igraju najbolja teniserka sveta, Iga Švojntek, i suparnica Poljakinje, Jelina Svitolina iz Ukrajine, a kada njih dve završe svoj duel, igraće Srbin koji je drugi nosilac i Rus koji je sedmi.

To znači da bi Đoković i Rubljov mogli da započnu svoj megdan oko 16.30.

Đoković i Rubljov, dosadašnji mečevi, statistika

Novak je dosad četiri puta igrao sa 11 godina mlađim Rusom, a Srbin koji ima 36 godina pobedio je u tri meča. Međutim, nikada nisu igrali na travnatoj podlozi, a i Rubljov je imao dan više za odmor jer je Aleksandera Bublika (sa 3:2) pobedio u nedelju.

Nole je dobio prvi međusobni duel, 2021. na završnom mastarsu, sa 6:3, 6:2, potom je Rubljov 2022. osvojio finale Srbija opena pobedivši Novaka sa 6:2, 6:7(4), 6:0, da bi Đoković dobio dva naredna duela – najpre na završnom turniru 2022. kada je bilo 6:4, 6:1, a potom na ovogodišnjem Australijan openu, kada je četvrtfinale rešio u svoju korist sa 6:1, 6:2, 6:4.

ĐOKOVIĆ DOBIO RAT ŽIVACA: Moćni Novak je u četvrtfinalu Vimbldona

(Pančevac/Novosti)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.