AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Štence i Jazavičarče!

09:59

21.07.2023

Podeli vest:

Pančevac

Društvo prijatelja životinja „Ljubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”. Svake nedelje biće predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest objavljene njihove fotografije sa osnovnim podacima.

Novi vlasnici su obavezni da svojim budućim ljubimcima pruže adekvatan smeštaj i negu, u skladu s propisima.

Štenci
Ova tročlana ekipa nedavno je gostovala na lokalnoj televiziji, u nadi da će se neko javiti i udomiti ih, a pre dve nedelje pronađeni su zajedno s majkom pored vrtića u Starčevu.
Majka im je manjeg rasta, tako da će i oni biti oprilike te veličine. Veoma su razdragani i veseli, pa ukoliko je neko zainteresovan da ih udomi, nalaze se u gradskom prihvatilištu u Vlasinskoj 1 (kontakt: 013/352-148).

Jazavičarče
Mužjak jazavičara, starosti oko tri godine, traži udomitelje, nakon što je kastriran, mikročipovan i vakcinisan protiv besnila. Ovaj mališa stigao je povređen u gradsko prihvatilište pre oko tri nedelje, pošto ga je najverovatnije udarilo neko vozilo. Nije mogao da hoda, ali se brzo prilično lepo oporavio. Još uvek se malo teže kreće, ali uskoro će biti kao nov. Nada se pronalasku dobre porodice i sigurnog doma, a svi zainteresovani mogu da ga potraže na telefon 013/352-148.

 

Sve informacije o ovoj akciji mogu se dobiti na imejl adresi ljubimci.pancevo@gmail.com. Ukoliko neko želi da udomi napuštenog psa ili štene, rasnog ili mešanca, ili je životinju izgubio, trebalo bi da pozove gradsko prihvatilište na 013/352-148. Na ovaj način svako može da pronađe vernog prijatelja za ceo život!

 

(Pančevac)

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Crnog Pantu i Šarplaninkicu!

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Epanjel Bretonka i Malenu!

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Jazu i Terijerkicu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.