BARBI DIJETA ZALUDELA ŽENE U SRBIJI! Tajna je u kiselom kupusu i čaju koji možete kupiti u svakoj prodavnici zdrave hrane

19:44

26.07.2023

Podeli vest:

Printscreen/BetaAP

Glumica Margo Robi koja tumači glavnu ulogu u trenutno najpopularnijem filmu na svetu „Barbi“, pripremala se za lik svetski poznate lutke veoma strogo i temeljno jer rediteljka Greta Gervig ništa nije želela da prepusti slučaju.

U timu koji je radio film našlo se mesto i za nutricionistu koji je glavnoj glumici pomogao da postigne besprekoran ten i savršenu liniju.

Iako Margo Robi nije lako pronaći manu, stručnjaci su je podvrgli brojnim tretmanima, masažama, laserima, LED terapijama, ali i tzv. Barbi dijeti.

Jasmina Vico, ekspert za negu kože poreklom iz Hrvatske, bila je zadužena za besprekornu čistoću i blistavost kože holivudske zvezde u filmu. Evo šta je sve to podrazumevalo.

„Osim što je uzimala probiotike i ostale dodatke ishrani, Margo je konzumirala i fermentisanu hranu kao što su kiseli kupus, kimči i kefir, gorke namirnice i bobičasto voće“, ispričala je Jasmina Vico, koja je istakla da je glumici savetovala da pije jedan poseban čaj.

Čaj od čička pomaže u ispiranju jetre, što kožu čini zdravijom jer proizvodi više glutationa koji doprinosi sjaju i blistavosti. Sve su Barbike pile taj čaj“, rekla je Vico kroz smeh.

(Pančevac/Hello)

HLADOVINA GLAVU ČUVA Evo kako da odaberete pravi suncobran za svoj dom i zaštitite se od štetnih sunčevih zraka

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.