PREMINULA POZNATA IRSKA PEVAČICA ŠINEJD O’KONOR Posle samoubistva sina izgubila volju za životom

21:38

26.07.2023

Podeli vest:

Printscreen

Irska pevačica Šinejd O’Konor je umrla u 56. godini života. Podsetimo, njen sin je preminuo pre 18 meseci, a ona je prebačena u bolnicu nekoliko dana nakon smrti 17-godišnjeg Šejna. Šinejd se teško nosila sa smrću svog deteta, a jedino je zbog njega želela da živi, napisala je pevačica u poslednjoj objavi na Tviteru.

Nakon smrti sina objavila je niz uznemirujućih statusa nakon kojih ju je policija odvezla u bolnicu, a danas je sve iznenadila vest da je Šinejd O’Konor umrla.

„Odlučila sam da sledim svog sina. Nema smisla da živim bez njega. Sve što dotaknem, uništim. Živela sam samo zbog njega, a sada ga nema. Uništila sam svoju porodicu. Moja deca ne žele da me vide. Ja sam us*ana osoba. A vi svi mislite da sam fina jer znam da pevam. Nisam“, napisala je Šinejd O’Konor.

Ubrzo se izvinila zbog svojih reči.

„Žao mi je, nije trebalo to da kažem. Sada sam sa policajcima na putu za bolnicu. Žao mi je što sam vas sve uznemirila. Izgubljena sam bez svog deteta i mrzim samu sebe. Bolnica će mi pomoći na neko vreme. Ali pronaći ću Šejna, ovo je samo kratko odlaganje“, poručila je neutešna pevačica na Tviteru nakon nekoliko sati.

Ona je i sve svoje pratioce, ali i ljude dobre volje zamolila da se pomole za dušu njenog sina i istakla da trenutno živi u paklu.

„Grozan dan iz pakla. Ako imate suvišnih molitvi, molim vas da jednu od njih namenite i za mog sina Šejna, svetlo mog života“, rekla je.

Pevačica je već molila za pomoć pratioce zbog situacije sa sinom, koji je pobegao od kuće pre tri godine. Nije se pojavio kući dva dana, ali tada je 14-godišnjak brzo pronađen.

(Pančevac/Blic)

PRIMEĆENO TELO KAKO PLUTA JEZEROM U MELENCIMA: Vatrogasci u potrazi čamcem

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.