MUP RASPISAO KONKURS ZA 1.100 POLAZNIKA U CENTAR ZA OSNOVNU POLICIJSKU OBUKU Svi zainteresovani mogu da se prijave do 11. avgusta, a EVO I KAKO!

14:43

27.07.2023

Podeli vest:

SUP

Ministarstvo unutrašnjih poslova danas je raspisalo konkurs za upis 1.100 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO), za stručno osposobljavanje za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji.

U saopštenju MUP-a se navodi da svi zainteresovani, koji ispunjavaju uslove za upis, mogu da se prijave do 11. avgusta, u policijskim stanicama po mestu prebivališta. Od 1.100 polaznika Centra za policijsku obuku, 550 će se stručno osposobljavati za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajac, 300 saobraćajni policajac i 250 na radnom mestu granični policajac.

Kandidati za polaznike se prilikom prijave na konkurs izjašnjavaju za koje od ponuđenih radnih mesta žele da prođu stručno osposobljavanje. Uslovi konkursa mogu se naći na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku www.copo.edu.rs.

(Pančevac)

MUP PONOVO UPUTIO APEL GRAĐANIMA: Danas najavljene nove vremenske nepogode, pridržavajte se mera

MUP TOKOM VIKENDA KONTROLISAO VIŠE OD 35.000 VOZILA: Otkrivena 7.304 prekršaja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.