AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Čupka i Mileta!

12:43

03.08.2023

Podeli vest:

Pančevac

Društvo prijatelja životinja „LJubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”. Svake nedelje biće predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest objavljene njihove fotografije sa osnovnim podacima.

Novi vlasnici su obavezni da svojim budućim ljubimcima pruže adekvatan smeštaj i negu, u skladu s propisima.

Mile

Mužjak koji deluje kao mešanac labradora i pulina, starosti oko četiri i po godine, traži novi dom, nakon što je kastriran, mikročipovan i vakcinisan protiv besnila. Pronađen je nedavno u Ulici 7. jula u Vojlovici i to je jedan divan pas, naučen na povodac, koji voli da se mazi i češka, a dobar je i s drugim psima. Trenutno je u gradskom prihvatilištu (013/352-148), a voleo bi da pronađe pravi dom, gde će ga voleti i pružatu mu pažnju koju zaslužuje.

Čupko

Ovaj maleni čupko pronađen je u tržnom centru „Big”, s povređenom nožicom. Nažalost, nema mikročip, pa se vlasnik ne može pronaći u nacionalnoj bazi podataka. Deluje kao da ima vlasnika, a ukoliko ga neko zna, molimo da ga obavesti da se pas nalazi u gradskom prihvatilištu u Vlasinskoj 1 (013/352-148). Ako se vlasnik ne pojavi, može biti udomljen.
Sve informacije o ovoj akciji mogu se dobiti na imejl adresi ljubimci.pancevo@gmail.com.

Ukoliko neko želi da udomi napuštenog psa ili štene, rasnog ili mešanca, ili je životinju izgubio, trebalo bi da pozove gradsko prihvatilište na 013/352-148. Na ovaj način svako može da pronađe vernog prijatelja za ceo život.

(Pančevac)

VERUJEMO DA JE NA NEKOM LEPŠEM MESTU GDE VLADA SAMO LJUBAV Tužan kraj potrage za Veljkom: Pas koga je tražila cela Omoljica nađen otrovan! FOTO

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Štence i Jazavičarče!

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Crnog Pantu i Šarplaninkicu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.