PANČEVAČKO KULTURNO LETO: U Gradskom parku održana dečija društvena igra „Potraga za blagom“ FOTO

09:53

09.08.2023

Podeli vest:

Promotion grupa
Dom omladine Pančevo u okviru Kulturnog leta u Pančevu, sinoć je održalo dečiju društvenu igru „Potraga za blagom“ uživo u Gradskom parku.

 

promotiongrupa

Interesovanje za ovu igru bilo je veliko, pa je tako oko 45-oro dece, uzrasta od 8 do 12 godina nešto posle 19 sati krenulo centrom grada u potragu za blagom.

Promotion grupa

Tri tima, svaki sa svojim voditeljem, krenuli su u potragu za bajkom Pančeva.

Promotion grupa

Prateći kartu izabranog mesta, deca su rešavala zadatke i zagonetke koja su dobijala u koverti, i takmičila se ko će prvi stići do blaga.

Promotion grupa

Tema ovogodišnje portage bila je “Tragom Andersena – Potraga za bajkom Pančeva”, a povod za ovu temu je to što je čuveni danski pisac Hans Kristijan Andersen pre 182 godine posetio Pančevo. Deca su kroz igru i druženje naučila mnogo toga o ovom piscu, ali i o svom gradu.

Promotion grupa

Mališani su tražili „drago kamenje“ raznih boja, brojali golubove u ruci „Sejača”, spomenika u Masarikovoj ulici, učili nazive dijamanata, tražili kovertu s pitanjima u Gradskom parku…

(Pančevac)

U OMOLJICI PRAVE HLEB KOJI SE SMEJE NA MESEC: Recept je dobro čuvana tajna! Kada ljudi čuju da imamo cipovku, pale auto i dolaze po nju bez obzira gde se nalaze FOTO i VIDEO

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.