MI PITAMO ZA VAS: Koga zvati kada vam PAUK odnese automobil u Pančevu

12:49

17.08.2023

Podeli vest:

Milan Šupica

Parkiranje automobila u Pančevu, posebno u centru grada, u poslednje vreme je prava avantura koja često može da se završi nevoljom po vas, ali i scenom u kojoj „pauk“ odnosi vašeg četvorotočkaša.

Parkiranje u gradu uglavnom se svodi na traženje slobodnih mesta u garažama, uz dodatne troškove. Često se desi da su sva mesta zauzeta, pa onda neki vozači čekaju da drugi automobil izađe kako bi zauzeli njegovo mesto.

Printscreen

Vozači zbog žurbe svakoga dana nepropisno parkiraju svoja vozila na kratko, pod izgovorom „samo pet minuta“, ili „da se brzo nešto obavi“. Takođe, dešava se i da se vozači parkiraju na zelenim površinama za koje ne znaju da su mesta na kojima je parking zabranjen. U tim situacijama neretko se dešava da se iznenada pojavi Parking servis i odnese nepropisno parkirano vozilo.

Koga pozvati kada vam pauk odnese „ljubimca“?

Ako vam ikada „pauk“ odnese automobil, nema potrebe za panikom. Prva stvar koju treba da uradite je da kontaktirate službu „Pauk“ u Pančevu na broj telefona 013/314-857. Oni će vam reći gde se vaš automobil nalazi i koje su procedure za njegov povraćaj.

Printscreen

Često će biti potrebno platiti određenu kaznu ili taksu kako biste dobili svoj automobil nazad.

Ono što je važno je da se pridržavate pravila parkiranja kako biste izbegli ovakve situacije.

Ako hitno morate da se zaustavite, pokušajte da pronađete legalno mesto za parkiranje ili koristite parking garaže. Na taj način ćete izbeći neprijatnosti i troškove povezane za nepropisnim parkiranjem.

(Pančevac)

DA LI SU PANČEVCI KOMPJUTERSKI PISMENI Pančevke prestigle jači pol! Sela u zabrinjavajućem zaostatku!

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.