POZIV KOJI SE NE ODBIJA, A EVO I ZAŠTO Domoroci s Bele stene pozivaju sve ljude dobre volje da uživaju u dunavskoj Jamajci

14:49

21.08.2023

Podeli vest:

Pančevac

Jedno od “najdrugačijih” mesta u okolini, gde civilzacija (u svom najgorem obliku) nije toliko uzela maha, sigurno je dunavska Jamajka – Bela stena.
Ovo izletište, koje nalazi na jednom i verovatno najlepšem delu ade Fokontumac, godinama privlači obožavaoce divlje prirode, s mirisom egzotike.

Blagodet blizine vode se podrazumeva, a budući da nema struje, ljudska aksploatacija nije u potpunosti zaposela ovu oazu, pa su tamo utočište našli i mnogi koji se sebe smatraju nekom vrstom modernih Robinzona.
Iako vole svoj mir, koji imaju tokom najvećeg dela godina, oni ipak nemaju ništa protiv da na Belu stenu dođu svi oni koji poštuju pisane I nepisane zakone prirode.

Naprotiv, i ovom prilikom pozvali su sve ljude dobre volje da makar tokom ovih vrelih dana dođu i uživaju u svim tim nebrušenim lepotama.
Opširniju priču o njim možete pročitati u narednom broju nedeljnika “Pančevac”.

(Pančevac)

MUP APELUJE: Mole se građani da zbog visokih temperatura ne pale travu i nisko rastinje

PROMENE NA ČELU ŽELJE: Aleksandar Linta novi trener FK Železničara?!

 

NEVEROVATAN PRIZOR SA PERUĆCA Srndać preplivao jezero kako bi u susednoj Bosni našao partnerku! Meštani ih u sezoni parenja prate ih čamcima da ne bi nastradali FOTO

GRADSKA MENADžERKA MAJA VITMAN Do kraja godine biće završena druga faza radova na keju, postavljena nova kompozicija voza, osvetljenje i dečije igralište! 300 novih stabala

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.