AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Haskišu i ostavljenu petorku!

12:14

23.08.2023

Podeli vest:

Pančevac

Društvo prijatelja životinja „LJubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”. Svake nedelje biće predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest objavljene njihove fotografije sa osnovnim podacima. Novi vlasnici obavezni su da svojim budućim ljubimcima pruže adekvatan smeštaj i negu, u skladu sa propisima.

Haskiša

Mladi haski, star oko godinu dana, u potrazi je za novim domom u kojem će ga čuvati i paziti. Komšije u naselju u kojem se nalazi kažu da je izbačen pre mesec dana i otada živi na ulici gde ga hrane humani sugrađani. Divne je naravi i veoma je druželjubiv i razigran tako da će, svako ko se odluči da ga udomi, ulepšati sebi dane provedene sa njim. Sve druge informacije mogu se dobiti na telefon 063/76-10- 344.

Ostavljena petorka

Pet štenaca za udomljavanje starih oko mesec dana (dve ženke i tri mužjaka), traže odgovorne vlasnike i siguran dom. Pronađeni su kod mlekare na Kudeljarskom nasipu, gde ih je neko okrutan i neodgovoran ostavio bez zaklona i zaštite. Privremeno su zbrinuti, ali hitno traže udomitelje i svako ko ih poželi treba da samo da okrene broj telefona 061/177-48-92.

Sve informacije o ovoj akciji mogu se dobiti na imejl adresi ljubimci.pancevo@gmail.com
Ukoliko neko želi da udomi napuštenog psa ili štene – rasnog ili mešanca, ili je životinju izgubio. trebalo bi da pozove gradsko prihvatilište na 013/352-148. Na ovaj način svako može da pronađe vernog prijatelja za ceo život.

(Pančevac)

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Posavskog goniča i štence lepotance!

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Čupka i Mileta!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.