AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Gileta i Pitića!

10:59

27.08.2023

Podeli vest:

Privatna arhiva

Društvo prijatelja životinja „Ljubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”. Svake nedelje biće predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest objavljene njihove fotografije sa osnovnim podacima.

Novi vlasnici obavezni su da svojim budućim ljubimcima pruže adekvatan smeštaj i negu, u skladu sa propisima.

Gile

Ovaj dvogodišnji labradorko, zvani Gile, nalazi se u jednom javno-komunalnom preduzeću u Pančevu. Često se može videti i u naselju Tesla, gde redovno šeta u nekoj svojoj rutinskoj inspekciji grada. Velika je maza i zapravo je jedna mirna dušica od psa, pa će biti veoma zahvalan ukoliko se skući u nekoj finoj porodici. Sve druge informacije mogu se saznati pozivom na broj 061/ 24-33-168.

Pitić

Mužjak, mešanac s genima pita, starosti do dve godine, u potrazi je za sigurnim domom i odgovornim vlasnicima. Kastriran je, mikročipovan i vakcinisan protiv besnila. Naučen je na povodac i obožava da se mazi, a vidi se da je bio nečiji i da je nažalost završio na ulici. Nalazi se privremeno u gradskom prihvatilištu (352-148), gde ga možete videti, upoznati i udomiti. Sve informacije o ovoj akciji mogu se dobiti na imejl adresi ljubimci.pancevo@gmail.com

Ukoliko neko želi da udomi napuštenog psa ili štene – rasnog ili mešanca, ili je životinju izgubio. trebalo bi da pozove gradsko prihvatilište na 013/352-148. Na ovaj način svako može da pronađe vernog prijatelja za ceo život.

(Pančevac)

NEMA PANČEVCA U ČIJEM SEĆANJU NIJE OSTALA DIRLJIVA PRIČAO O LEU Hrabri čin jazavičara obišao je svet, a njegovu skulpturu svi rado posećuju!

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Haskišu i ostavljenu petorku!

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Posavskog goniča i štence lepotance!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.