MAGIČNI NASTUP ASIMA SARVANA NA KULTURNOM LETU ODUŠEVIO PANČEVAČKU PUBLIKU: Muzičar izveo hitove koji su obeležili njegovu karijeru FOTO

10:13

30.08.2023

Podeli vest:

Dom omladine Pančevo

Pančevačko kulturno leto dostiglo je svoj vrhunac na Veliku Gospojinu, 28. avgusta, kada je za sugrađane priređen raznovrsan muzički program. U dvorištu Gradskog muzeja, dugoočekivani povratak legendarnog umetnika Asima Sarvana na pančevačku scenu oduševio je prisutne i ostavio ih bez daha.

Čuveni muzičar Asim Sarvan istakao je da mu je drago što se ponovo nalazi u Pančevu i da će za ovaj nastup izvesti hitove koji su obeležili njegovu dugogodišnju karijeru. On je predstavio i svoj novi album koji se, kako smatra, kreativno nadovezuje na muziku benda „S vremena na vreme“.

Nastupajući kao predgrupa za legendarnog umetnika, sastav „Pletenica“ izveo je tradicionalne pesme iz Srbije i Makedonije.

Katarina Arsenov, članica benda „Pletenica“, izrazila je oduševljenje što prvi put izvode svoje tradicionalne melodije u ovakvom sastavu, predstavljajući muzičku baštinu iz različitih oblasti kao što su Srbija, Makedonija i Bosna.

S obzirom na raznolikost muzičkog programa, publika je uživala tokom celog večernjeg događaja, zadovoljavajući različite muzičke ukuse.

Organizacija manifestacije „Pančevačko kulturno leto“ rezultat je saradnje Grada Pančeva, Kulturnog centra Pančeva, Narodnog muzeja i Doma omladine.

(Pančevac)

MALENI SRPSKI BUBNJAR MILJENIK CELE SRBIJE: Vojinu je tek četiri godine a već je postao prava internet senzacija POREDE GA SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM VIDEO

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.