INCIDENT U SEVERNOJ MAKEDONIJI: Kamenovan autobus sa Srbima koji se vraćao iz Grčke! Sa nadvožnjaka gađani kamenom pravo u šoferku!

11:07

30.08.2023

Podeli vest:

pexels

Srbi koji su se vraćali iz Grčke sa mora doživeli su veliku neprijatnost u Severnoj Makedoniji, kada je grupa maloletnika kamenovala njihov autobus.

Kako javljaju sugrađani na društvenoj mreži Fejsbuk, njih je kod jednog nadvožnjaka napala grupa tinejdžera koja je kamenjem gađala autobus.

– U povratku autobusom iz Grčke noćas se desila jedna neprijatnost. Sa nadvožnjaka u Severnoj Makedoniji gađani smo kamenom pravo u šoferku. Srećom, staklo nije puklo u potpunosti i deca koja su tu sedela nisu povređena. Naknadno smo obavešteni da to radi grupa maloletnika, da nismo prvi kojima se to desilo i da se dešava sve češće – napisala je jedna Srpkinja u grupi „Live from Greece“.

Ona apeluje na vozače da obrate pažnju kada budu prolazili kroz Severnu Makedoniju.

(Pančevac)

 

AGЕNCIJA ZA BЕZBЕDNOST SAOBRAĆAJA RASPISALA JAVNI POZIV ZA NABAVKU ZAŠTITNIH KABINA ZA TRAKTORЕ: Evo koliko ih ima nebezbednih u Srbiji

MAGIČNI NASTUP ASIMA SARVANA NA KULTURNOM LETU ODUŠEVIO PANČEVAČKU PUBLIKU: Muzičar izveo hitove koji su obeležili njegovu karijeru FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.