OVO JE DEJAN J. (53) KOJI JE POGINUO VOZEĆI U KONTRA-SMERU NA AUTO-PUTU! Pre nesreće postavio oglas za prodaju auta u kom je stardao! FOTO i VIDEO

12:28

04.09.2023

Podeli vest:

printscreen/fb, ig

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na auto-putu Miloš Veliki kod Obrenovca, kada je automobil „fijat punto“ vozeći u kontramseru udario u automobil „hjundaji“, pa se zapalio, poginuo je vozač „punta“ Dejan J. (53).

Prema pisanju medija, Dejan J. bavio se masažama, a samo dva dana pre jezive nesreće okačio je oglas da prodaje automobil, „fijat punto“, a sudeći po fotografijama u pitanju je isti onaj automobil u kom je juče nastradao.

printscreen/fb

Podsetimo, sa Dejanom J. u kolima bio je i N. K. (40) i on je sa teškim povredama prevezen u bolnicu. Hospitalizovana je i D. P. (30), koja je bila za volanom „hjundaija“ u koji se zakucao „punto“.

Do tragične nesreće, došlo je kada je „fijat“, idući brzom trakom u kontrasmeru silovito udario u „hjundaiji“, pa se zapalio.

printscreen/ig

Na društvenim mrežama pojaviose se snimak trenutaka kada su se automobili sudarili. Jedan od vozača je ispričao da je nakon izlaska za Obrenovac, u smeru ka Beogradu, u jednom trenutku uočio automobil koji je išao u suprotnom pravcu.


Kako kaže, nije mu jasno zbog čega vozač „fijata“ nije makar vozio zaustavnom trakom ili pokušao da zaustavi automobil i napravi polukružno okretanje.

– Prvo sam pomislio da se vozač pogubio i pogrešio smer. Čak sam hteo da ga zaustavim i da mu pomognem. Međutim čovek je vozio u kontra-smeru i to brzom trakom, što je ravno samoubistvu. Bila su dvojica muškaraca u kolima i mahala su ostalim vozačima, ali sam stekao utisak kao da su na taj način želeli da upute izvinjenje – priča vozač koji se javio redakciji Kurira.

Utvrđuje se zbog čega je „fijat“ išao u kontrasmeru, a na snimku koji je objavljen, vidi se da je suvozač izbacio ruku kroz prozor.

– Pojedini su mislili da on drži mobilni i snima, ali to nije utvrđeno sa sigurnošću – kaže izvor.

(Pančevac)

DIREKTAN SUDAR NA AUTO-PUTU MILOŠ VELIKI! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Punto se kretao velikom brzinom u suprotnom smeru! Nakon sudara auto se zapalio! FOTO i VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.