AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Malenu i Keti!

15:43

07.09.2023

Podeli vest:

Pančevac

Društvo prijatelja životinja „Ljubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”. Svake nedelje biće predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest objavljene njihove fotografije sa osnovnim podacima.

Novi vlasnici obavezni su da svojim budućim ljubimcima pruže adekvatan smeštaj i negu, u skladu sa propisima.

Malena

Ženka mešanka stara oko osam meseci, koja je pronađena bez nadzora na Novoseljanskom putu, traži svoje ljude i siguran dom, nakon što je sterilisana, čipovana i vakcinisana protiv besnila.
Malena je izuzetno umiljata, a socijalizovana je s drugim psima. Budući da je mlada, puna je energije i uvek je spremna za trčkaranje i igru.

Privremeno se nalazi u gradskom prihvatilištu (352-148), gde je možete upoznati i udomiti.

Keti

Ova ženkica mešanka stara oko tri godine, koja je manjeg rasta i mekane dlake s braon šarama, pronađena je u junu u vrtiću u Starčevu, gde se pojavila preko noći, što znači da ju je neko najverovatnije izbacio. Sterilisana je, čipovana i vakcinisana protiv besnila, a s ljudima je veoma dobra, kao i s drugim psima.
Kao umiljata i razigrana, pravi je izbor za one koji žele da imaju odanog prijatelja i vernog saputnika za ceo život, a mogu je naću u gradskom prihvatilištu (352-148).

Ukoliko neko želi da udomi napuštenog psa ili štene – rasnog ili mešanca, ili je životinju izgubio. trebalo bi da pozove gradsko prihvatilište na 013/352-148. Na ovaj način svako može da pronađe vernog prijatelja za ceo život.

(Pančevac)

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Gileta i Pitića!

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Haskišu i ostavljenu petorku!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.