HOROR U KUZMINU: Migrant nožem napao nevenčanu suprugu! Jurio za njom po voćari, stigao je i izbo više puta!

13:06

14.09.2023

Podeli vest:

MUP

U Sremskom selu Kuzmin jutros oko osam sati sa više uboda nožem migrant je ranio nevenčanu suprugu Jovanku M. (42), koja je zbrinuta u mitrovačkoj bolnici.

Nasilnik je pokušao bekstvo u obližnje selo Erdevik, ali ga je policija ubrzo uhapsila.

– Ona je rodom Kuzminka, radi ovde u centru sela u voćari, a živela je sa tim migrantom u kiriji, u Sremskoj Mitrovici. Razvedena je, ima petoro dece, sa kojima živi u teškim uslovima. Ona i taj njen partner stalno su se svađali, niko od nas ne zna razlog, možda je tražio pare od nje. Nije nigde radio, a mlađi je od nje jedno desetak godina, muvao se tu stalno. Jutros su se toliko svađali, odjekivalo je selo. Kad odjednom-potegao je nož i počeo da juri za njom po voćari. Nesretna žena vikala je u pomoć, ali je on sustigao i izbo više puta, krvi je bilo svuda – priča za Informer prvi komšija, koji je odmah pozvao mitrovačku policiju.

Jedna meštanka, koja se u tom momentui zatekla u prodavnici, pokušala je da zaustavi napadača, ali je on jurnuo i na nju i jedva je u poslednjem momentu izbegla ranjavanje.

Nasilnik je ubrzo pobegao sa mesta zločina, preko njiva ka obližnjem selu Erdevik, no, policija ga je ubrzo uhapsila.

– Jutros oko devet sati u našu bolnicu primljena je žena sa više ubodnih rana u predelu grudnog koša i zbrinuta u jedinicu Intenzivne nege. Za sada je van životne opasnosti, saopštavaju u PR službi Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.

ZAPALIO SE ODBORNIK U TOPOLI Narodni poslanik otkrio detalje incidenta: Bio je u alkoholisanom stanju, samo da dobije ovu životnu borbu

(Pančevac/Informer)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.