TRI VREDNA POJAČANJA ŽELJE Abidemi Lokosa, Kodu Ndiaje i Gajić novi aduti pančevačkog kluba u debitantskoj sezoni Superlige! FOTO

15:06

14.09.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: fk_zeleznicar_pancevo

Pančevački fudbalski klub Železničar dobija pojačanje u vidu tri nova igrača kako bi bio još konkurentniji u svojoj debitantskoj sezoni u Superligi.

  • Belu opremu zadužio je Entoni Abidemi Lokosa, nigerijski fudbaler koji igra na poziciji krila. Ovaj stameni 26-godišnjak karijeru je počeo u svojoj zemlji, igrao je u Izraelu i Egiptu, u Želju dolazi iz španske Almerie B.
  • Boje Železničara braniće i Maisa Kodu Ndiaje, koji igra na mestu centralnog beka. Ovaj momak je rođen 28. januara 2002. godine u Dakaru (Senegal), prošao je mlađe selekcije italijanskog velikana Rome, igrao je za Vićencu, a u Želju dolazi kao pozajmljeni igrač Kremonezea.
  • Veliko pojačanje svakako je i odbrambeni igrač Marko Gajić. U januaru 2021. godine Marko je dobio poziv za učešće na turneji reprezentacije Srbije sastavljene od fudbalera iz domaće lige. U dresu sa nacionalnim grbom debitovao je u meču sa Panamom. Marko je karijeru počeo u Radničkom iz Nove Pazove, a igrao je i za OFK Beograd, Javor iz Ivanjice, Voždovac, ljubljansku Olimpiju, Krajovu, Radnički 1923 iz Kragujevca, banjalučki Borac, a u naš klub je dolazi iz Čukaričkog.

 

(Pančevac)

USPEŠAN VIKEND ZA PIONIRE DIZELKE Najmlađi članovi Železničara ubedljivo slavili protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice!

REMI U PANČEVU Železničar se borio do kraja, ali Čukarički ipak izbegao poraz 2:2 VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.