EKO-SEKCIJA „GIMZELENI“ GIMNAZIJE NA IZLETU Lep provod na prelepoj Fruškoj gori i u Sremskim Karlovcima! Poseban doživljaj bila je plovidba Dunavom! FOTO

11:20

18.09.2023

Podeli vest:

Instagram

Preko programa Pokrajinske vlade „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“, sekcija „Gimzeleni“ je dobila jednodnevni izlet. Grupu je činilo 21 učenik i dve profesorke. Izlet je bio finansiran u potpunosti od strane Pokreta gorana Vojvodine.

Koordinator programa je Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine. Posetili smo prelepu Frušku goru, gde smo na vidikovcu Stražilovo napravili zajedničke fotografije.

U Sremskim Karlovcima imali su kreativne radionice različitog sadržaja, vezane za ekologiju i očuvanje prirode. Poseban doživljaj je bila plovidba Dunavom i uživanje uz pogled na prirodu i samu reku.

(Pančevac)

 

DODIK LAVROVU NIJE POKLONIO UKRADENU IKONU: Ukrajinsko tužilaštvo saopštilo da ikona nije iz njihove kulturne baštine! Tužilaštvo BiH zatvorilo je ovaj predmet!

SPEKTAKULARNO ZATVARANJE GROŽĐEBALA Rekordan broj izlagača, grožđe koje pada sa neba i nezaboravan koncert Zdravka Čolića FOTO I VIDEO

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U IVANJICI: BMW pokosio mladića (17)! Zbog težine povreda hospitalizovan u Čačku!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.