PONESITE KIŠOBRANE: Prestanak padavina od sredine dana! Danas do 27 stepeni

08:31

25.09.2023

Podeli vest:

Milan Šupica

Ciklon se premešta iz srednjeg Jadrana ka jugu Italije, pa njegov uticaj postepeno slabi i zato se od sredine dana očekuje prestanak padavina. Manje oblaka i više sunca – pa će biti do pet stepeni toplije. Ujutru od 14 do 18 stepeni, najviša dnevna od 20 do 27 stepeni.

Umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, a ponegde je moguć pljusak sa grmljavinom. Pre podne na severu i istoku, a do kraja dana i u ostalim krajevima prestanak padavina, zatim i delimično razvedravanje.

Vetar slab i umeren, na istoku Srbije i jak, istočni i severoistočni.

Najniža temperatura od 14 do 18, a najviša od 20 do 27 stepeni.

Zbog padavina, narandžasti meteo-alarm na snazi je u Pomoravlju, istočnoj i jugoistočnoj Srbiji i na Kosovu i Metohiji, dok će žuto upozorenje biti u Šumadiji, zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji.

Sutra malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 12 do 17, a najviša od 23 do 28 stepeni.

Slično vreme i u sredu – malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 10 do 17, a najviša od 24 do 28 stepeni.

JAKO NEVREME POGODILO BEOGRAD: Pljusak praćen grmljavinom izazvao HAOS na ulicama! (VIDEO)

(Pančevac/RTS)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.