DRAMA KOD ČAČKA! GROM UDARIO U ŠTALU I ZAPALIO JE: Vatra gutala sve pred sobom, borba sa ogromnim plamenom trajala satima! FOTO

15:36

25.09.2023

Podeli vest:

RINA

Čačak – Usled olujnog kišnog nevremena koje je pogodilo Čačak, u selu Prijevor u domaćinstvu porodice Bogosavljević, tokom noći odigravala se prava drama kada je grom udaro u štalu i zapalio je. Krov na pomoćnom objektu koji se prostore na oko 300 metara kvadratnih, skoro je u potpunosti izgoreo i pričinjena je ogromna materijalna šteta.

– Požar je izbio oko 23 sata uveče, a gasili smo ga do ranih jutarnjih sati. Prizori su zaista bili strašni, mislili smo da će se proširiti na kuću. Na lice mesta su stigli vatrogasci sa četiri vozila koji su se uhvatili u koštac sa ogromnim plamenom, i nekako su uspeli da lokalizuju vatru, kaže za RINU vlasnik Vladimir Bogosavljević.

RINA

Štala je bila puna bala sena, koje su ovi domaćini spremili kako bi prehranili stoku tokom jeseni i zime. Međutim, veći deo vatra je progutala, a uz pomoć komšija uspeli su da spasu određenu količinu.

– Bilo nas je strah da se svo seno ne zapali, jer tada bi vatra bila još veća. Sa druge strane, želeli smo da spasimo koliko možemo jer to nam je hrana za stoku. Komšija nam je pomogao i u plamen ušao sa mehanizacijom, kako bi spasio koliko može, dodaje domaćin.

RINA

Vatra na zapaljenom objektu još uvek na pojedinim mestima pomalo tinja, stoga su vlasnici na velikom oprezu kako se plamen ponovo ne bi proširio. Pričinjena je ogromna materijalna šteta, ali ono što je u ovom ttrenutku najvažnije nema povređenih ni nastradalih lica.

 

(Pančevac/RINA)

JAKO NEVREME POGODILO BEOGRAD: Pljusak praćen grmljavinom izazvao HAOS na ulicama! (VIDEO)

NEVREME STIGLO U SRBIJU! Apokaliptični prizori neba kod Vrbasa: U Novom Sadu kiša, Frušku goru POKOSIO GRAD! VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.