MIHOLJSKI SUSRETI SELA: Bogat program od 30. septembra do 2. oktobra u Opovu

13:01

26.09.2023

Podeli vest:

Glas Opova

Ovogodišnja manifestacija „Miholjski susreti sela“ koja se održava od 30. septembra do 2. oktobra, pod patronatom Ministarstva za brigu o selu i Opštine Opovo, imaće bogat i zanimljiv sadržaj tokom tri dana programa.

Tačno u podne, u subotu, poslednjeg dana septembra, u sali Kulturnog centra Opovo na programu je pozorišna predstava predstava „Poštovana deco“ u izvođenju dečjeg pozorišta „Zvezdica“.

Glavni program manifestacije održava se u nedelju, 1. oktobra, na centralnom trgu u Opovu. I ove godine biće organizovan bazar „Banatski slatki dan“ na kojem će ove godine učestvovati 38 izlagača, udruženja žena, firmi i individualnih proizvođača, koji će na prodajnim štandovima izložiti slatke i slane poslastice, piće i hranu, rukotvorine, itd. Ujedno, ovo će biti najveći bazar koji je do sada održan u Opovu. Bazar se otvara u 15 sati.

Na velikoj bini od 16 sati počinje koncert opovačkog hora HarmoniUm, a nakon njih sledi folklorni koncert. U večernjim satima zvezde večeri popularna muzička grupa Amadeus, a pre njih, kao predgrupa nastupiće „Saša i nestašni“.

U ponedeljak, 2. oktobra (12 sati), povodom Dana Opova, na spomenik palim rodoljubima u Prvom i Drugom svetskom ratu biće položeni venci.

Glas Opova

SVI SPECIJALITETI OD JABUKA NA JEDNOM MESTU U Crepaji u organizaciji Udruženja žena Vidovdan održan 8. Festival jabuka!

(Pančevac/Glas Opova)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.