DOM OMLADINE PANČEVO: Povodom obeležavanja Dečije nedelje pripremljen bogat program za najmlađe EVO I RASPOREDA DEŠAVANJA

16:10

27.09.2023

Podeli vest:

Instagram

Povodom Dečije nedelje, koja se tradicionalno obeležava prve nedelje oktobra, Dom omladine Pančevo će tokom narednog meseca organizovati niz besplatnih programa za decu.

Organizatori su za najmlađe pripremili čak dve zanimljive radionice koje će se održavati svake nedelje tokom meseca oktobra, pozorišnu predstavu i žurku za sve učesnike i posetioce Dečije nedelje u Domu omladine Pančevo.

Prva radionica namenjena je deci uzrasta 5+ godina, i ona će im pomoći da ispolje svoju kreativnost, razviju različite veštine i steknu dragocene životne lekcije. Ova radionica održavaće se svake srede tokom oktobra, u Omladinskom reursnom centru Doma omladine Pančevo, u periodu od 19.00 do 20.00 sati.

Svoje dete možete prijaviti na mail: dopancevo@gmail.com, potrebno je poslati ime, prezime i uzrast deteta, kao i kontakt telefon roditelja, uz naznaku „za kreativnu radionicu“.

Druga radionica ilustracije „Sa decom u svet crtanja“ sa Nikolom Dragašem namenjena je deci uzrasta 7+ godina i ona će se održavati svakog četvrtka tokom oktobra, u Malom klubu Doma omladine Pančevo od 18.30 do 19.45 sati.

Svoje dete možete prijaviti na mail dopancevo@gmail.com, potrebno je poslati ime, prezime i uzrast deteta, kao i kontakt telefon roditelja, uz naznaku „za radionicu ilustracije“.

 

Prijave za obe radionice traju do 1. oktobra, a broj mesta je ograničen. 

Osim radionica, Dom omladine Pančevo pripremio je i predstavu za najmlađe. U nedelju, 8. oktobra nastupiće putujuće pozorište Meri Popins sa svojom predstavom „Krcko Oraščić“. Predstava je zakazana za 17 sati u Ateljeu mladih ( Dom Omladine Pančevo).

Za sam kraj meseca posvećenog deci Dom omladine Pančevo pripremio je i žurku za sve učesnike i posetioce. Ona je zakazana za 27. oktobar u 19 sati, u Ateljeu mladih. Deca će biti u prilici da se uz muziku, igru i zabavu druže sa „Omiljenim junacima iz bajke“, a biće priređena i izložba radova nastalih na radionici „Sa decom u svet crtanja“.

(Pančevac)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.