PROJEKAT MLADI OSLUŠKUJU U TEHNIČKOJ ŠKOLI 23. MAJ Podrška učenicima lokalnih institucija i organizacija! Nekoliko obuka do kraja godine FOTO

09:50

28.09.2023

Podeli vest:

Tehnička škola 23. maj Pančevo

U Tehničkoj školi „23. maj“ u Pančevu održan je sastanak na kom su prisustvovali predstavnici škole i Kancelarije za mlade Grada Pančeva.

Cilj sastanka bio je uspostavljanje saradnje u okviru projekta „Mladi osluškuju – Osnaživanje učeničkih parlamenata za promociju i zalaganje za ljudska prava“, odnosno pružanje podrške učenicima, predstavnicima Učeničkog parlamenta škole.

Tehnička škola 23. maj Pančevo

U sprovođenju i promociji pomenutih akcija, učenici će imati podršku lokalnih institucija i organizacija, koje su se odazvale pozivu organizatora. Sastanku je, pored predstavnika škole, prisustvovala i koordinatorka Kancelarije za mlade iz Pančeva.

Do kraja godine, za predstavnike lokalne zajednice, kao i za učenike i nastavnike, biće održano nekoliko obuka koje za cilj imaju jačanje kompetencija u oblasti ljudskih prava, njihove zaštite i promocije.

Projekat „Mladi osluškuju“ sprovode organizacije civilnog društva – Centar za obrazovne politike i Centar za socijalnu politiku iz Beograda, a finansijski je podržan od strane Evropske unije. U projektu učestvuje 16 srednjih škola iz Srbije.

 

(Pančevac)

72 DANA OBUKE U 72. SPECIJALNOJ BRIGADI ZA SPECIJALNE OPERACIJE Generalštab Vojske Srbije raspisao konkurs za sve zainteresovane građane, ovo su uslovi!

OBELEŽENA KRSNA SLAVA UDRUŽENJA VETERANI 72. SPECIJALNE Stupar: Čuvajmo borca, jer bez borca nema vojske, a bez vojske nema države! FOTO

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.