PARK BARUTANA CENTAR SPORTA Preko 2.000 mališana uživalo na sajmu sporta! Stevanović obišao sve klubove i razgovarao sa najmlađima! FOTO

11:43

29.09.2023

Podeli vest:

Pančevac

Manifestacija pod nazivom „Sajam sporta u gradu sporta“  otvorena je danas  u Pančevu. Na Sajmu sporta predstavili su se svi klubovi, udruženja i savezi sa teritorije grada Pančeva, koje je gradonačelnik Aleksandar Stevanović danas obišao.

Pančevac

Preko 2.000 mališana prepredškolskog i školskog uzrasta posetilo je danas park Barutanu, gde se po prvi put održava ova manifestacija.

Pančevac

Gradonačelnik je obišao i pozdravio sve prisutne saveze i razgovarao sa najmlađim sugrađanima i veruje da će ova manefestacija doprineti tome da se deca pre opredele za neki sport.

– Ja sam siguran da će uticati, jer evo možemo da vidimo osmehe na njihovim licima, koliko su srećni i zadovoljni kada mogu nešto da probaju, jer pre svega, ovde imamo fantastičan simulator koji je tim Borković doneo ovde i pružio na raspolaganje deci da probaju kako to izgleda sedeti za volanom sportskog automobila. Sigurno će uticati i to što ovde imamo naše asove, naše šampione, kao što je Dušan Borković, Slobodan Bitević, čije je prisustvo ovde i mogućnost druženja dece ovde sigurno doprineti da se oni opredele za neki sport, ističe gradonačelnik Stevanović.

Pančevac

Sajam sporta se održava 5. put u Pančevu i postao je tradicionalna manefestacija, koja iz godine u godinu okuplja sve više dece.

Pančevac

Na sajmu su se predstavili razni klubovi i sportovi, poput fudbala, rukometa, odbojke, košarke, džudoa, ali i šaha, automobilizma i mačevanja.

Pančevac

 

Po pravilu to je najmasovnija manifestacija ”Evropske nedelje sporta” u kojoj i ove godine učestvuje Grad Pančevo. Sajam će se održati u parku ”Barutana”.

Pančevac

(Pančevac)

POČELA IZGRADNJA FEKALNE KANALIZACIJE U NASELJU KARAULA Vitman: Priključenja domaćinstava na mrežu fekalne kanalizacije podiže se standard života građana

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.