OPOVO: Manifestacija „Miholjski susreti sela“ od 30 .septembra do 2.oktobra

18:15

29.09.2023

Podeli vest:

Printscreen

Manifestacija “Miholjski susreti sela” počinje poslednjeg dana septembra, u sali Kulturnog centra Opovo predstavom “Poštovana deco” u izvođenju dečjeg pozorišta “Zvezdica”. Kako kaže, Katarina Ralić Nikolić, direktorka Opštinske narodne biblioteke Opovo, manifestacije se održava kako bi se u najboljem svetlu prikazala tradicija i kultura lokalne zajednice.

Kao i svake godine u okviru manifestacije organizuje se bazar “Banatski slatki dan” . Na bazaru će učestvovati više od 40 izlagača, udruženja žena, firmi i individualnih proizvođača, koji će na prodajnim štandovima izložiti slatke i slane poslastice, piće , hranu i rukotvorine. Ujedno, ovo će biti najveći bazar koji je do sada održan u Opovu, rekla je Zorica Ugrinov,  predsednica Aktiva žena Opovo.

Manifestacija traje do 2. oktobra kada se obeležava Dan Opova. Tim povodom na spomenik palim rodoljubima u Prvom i Drugom svetskom ratu biće položeni venci.

(Pančevac/RTV Pančevo)

JEDINA SEOSKA ŠKOLA U SRBIJI KOJA JE ZABRANILA KORIŠĆENJE TELEFONA TOKOM NASTAVE: U Slatini stroga pravila i za đake, i za nastavnike

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.