AKO IMATE 60 I VIŠE GODINA I PIŠETE PESME Prijavite se na seniorski konkurs za najlepšu pesmu STIHOVI ZA ZLATNO DOBA 

13:58

03.10.2023

Podeli vest:

Pixabay

Pravo učešća na konkursu imaju sve starije osobe.

Festival stvaralaštva starijih „Zlatno doba“ poziva sve seniore-poete koji pišu srcem da se odvaže i prijave se na konkurs za najlepši stih i time nam otkriju delić sveta rastuće populacije starijih.

Pravo učešća na konkursu imaju sve starije osobe (od 60 godina i starije), koje žive na teritoriji Republike Srbije, uz uslov da nisu članovi Udruženja književnika Srbije.

Jedan autor može da dostavi najviše do dve neobjavljene pesme nastale u „zlatnom dobu života“, koje ne smeju biti duže od 25 stihova, a tema pesama je slobodna.

Pesme se šalju u tri primerka i potpisuju šifrom (ukoliko učesnik dostavlja dve pesme, potpisuje ih istom šifrom i šalje u jednoj koverti).

Uz radove je, u posebnoj zatvorenoj koverti, potrebno dostaviti i „rešenje“ šifre – ime i prezime, godina rođenja, adresa i broj telefona.

Radovi se šalju na adresu: RJ „Dnevni centri i klubovi“, Marije Bursać br. 49, 11080 Zemun, sa naznakom „za Poetski konkurs“, do 27. oktobra 2023. godine.

Najuspešnijim pesnicima po odluci Stručnog žirija biće dodeljene nagrade i priznanja, a za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu javiti na broj telefona 062 806 5406.

(Pančevac)

I TO JE PANČEVO Svako može da se izgubi u vremenu, dešava se, pa šta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.