MAJČINO MLEKO NAJVAŽNIJE I NAJZDRAVIJE ZA BEBU U Domu zdravlja do 9. oktobra obeležava se nacionalna nedelja dojenja!

21:07

06.10.2023

Podeli vest:

printscreen/RTV Pančevo

Nacionalna nedelja dojenja obeležava se 40. nedelje u godini koja simbolično predstavlja trajanje trudnoće, a ove godine od 2. do 9. oktobra biće obeležena pod sloganom: U Domu zdravlja trudnice i mame sa svojim bebama želele su da pruže poršku budućim mama.

Patronažna Služba Doma zdravlja svakog dana pruža stručnu pomoć kako trudnicama, tako i mamama i stalno ih podstiče i govori koliki je benefit kad majka doji svoju bebu.

40. nedelja u godini i ona se simbolično obeležava jer trudnoća traje 40. nedelja . Ovoga puta u širem sastavu Ginekologija, Predškolski dispanzer i Zavod za javno zdravlje to je tema o kojoj pričamo svakog dana. Hvala trudnicama imama koje su došle da podrže ovu akciju Zahvaljući sponzorima dobile su i poklone Svi naši saradnici obezbedili su kapi za grčave, rekla je Jelena Mitić glavna sestra Patronažne službe Doma zdravlja.

Tehnologija svakog dana i medicna napreduju, ali za sada niko još nije našao formulu za majčino mleko ona je jedinstvana, najzdravija i najvažnija za svaku bebu kao i svaka majka.

(Pančevac/RTV Pančevo)

PODRŠKA GRADA PORODICAMA SA TROJKAMA I ČETVORKAMA Kuprešanin: Posebno smo ponosni na besplatne udžbenike i školski pribor! FOTO

I OPOVO OBELEŽAVA DEČJU NEDELJU: Muzičke i likovne radionice za najmlađe!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.