PREMIJERKA BRNABIĆ: Sutra još jedan redovan let Er Srbije iz Tel Aviva za Beograd

15:19

09.10.2023

Podeli vest:

printscreen/Instgaram/anabrnabic

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da još jedan redovan let srpskog avio-prevoznika Er Srbija kreće iz Tel Aviva za Beograd sutra oko 19 sati.

– Svi treba da budemo ponosni na našeg nacionalnog avio-prevoznika, on i dalje leti, nisu ostavili naše građane na cedilu. Beskrajno sam im zahvalna, oni su naša dika i ponos. Imaju svoje bezbednosne kontrole, bezbednosne mehanizme, niko više ne leti, mi ponosno letimo – rekla je Brnabić za TV Hepi.

Navela je da je sinoćnim vanrednim letom 127 državljana Srbije stiglo u Beograd noćas oko 1 sat i 45 minuta.

– Predsednik i ja smo ispratili taj let, sa čitavim timom Er Srbija. Imali su sat vremena da se ukrcaju u avion, bilo je dva aviona na aerodromu. Napali su nas, a da nisu znali da mi radimo na tome. Znali smo da tamo postoji grupa građana koji su otišli na putovanje u Tel Aviv lou kost kompanijama, koje su odmah nakon početka nestabilnosti otkazali letove – objasnila je Brnabić.

Rekla je da je Er Srbija jedna od retkih kompanija koja leti iz Tel Aviva i dodala da naš avio-prevoznik ima sve bezbedonosne kontrole i mehanizme.

ĆERKA I UNUKA AVRAMA IZRAELA U TEL AVIVU: Najvišе mе brinе to što jе moja ćеrka prvi put zabrinuta šta sе dеšava i kakav ćе еpilog biti

(Pančevac/Novosti)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.