NIZ POBEDA RUKOMETNOG KLUBA DINAMO Nezaustavljivi uspon Pančevaca ka vrhu

21:55

13.10.2023

Podeli vest:

Pixabay

Rukometaši Dinama iz Pančeva su zabeležili još jednu uzbudljivu pobedu na domaćem terenu, savladavši Jugović sa 35:33 (17:15). Utakmica je bila prepuna uzbuđenja, a Dinamo je uspeo da održi prednost koju je stekao tokom prvog poluvremena, uprkos izuzetno izjednačenoj borbi u drugom delu igre.

Najefikasniji igrači Dinama bili su Stefan Ilić i Marko Perović, obojica sa po pet postignutih golova. Njihov doprinos je bio ključan za održavanje ritma i stabilnosti tokom celokupne utakmice.

Posle šest odigranih kola u takmičenju, Dinamo se trenutno nalazi na trećem mestu sa deset osvojenih bodova. Vojvodina i Metaloplastika zauzimaju prvu i drugu poziciju sa po 12 i deset bodova, čineći takmičenje uzbudljivijim nego ikad.

Rukometni klub Dinamo pokazuje izuzetnu posvećenost i borbenost na terenu, što ih čini ozbiljnim konkurentima u trci za vrh tabele. Publika u Pančevu može očekivati još uzbudljivih trenutaka u narednim utakmicama, dok se Dinamo hrabro suočava sa izazovima i nastavlja da osvaja srca navijača.

(Pančevac)

PANČEVAČKI STRELCI U VRHU STRELJAČKOG SPORTA: Održano prvo kolo Kupa SS Srbije u Nišu

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.