MIJAILOVIĆ PRED SUSRET ŽELEZNIČAR-NOVI PAZAR: Nema kadrovskih problema, spremni smo da damo maksimum VIDEO

13:05

31.10.2023

Podeli vest:

Preentscren/FB

Fudbaleri Železničara sutra u šesnaestini finala Kupa Srbije dočekuju Novi Pazar. Osokoljeni sa dve prvenstvene pobede, s pravom se u Pančevu nadaju novom trijumfu, ovoga puta u masovnijem takmičenju. Trener Nenad Mijailović, ističe da pred sutrašnju utakmicu kadrovskih problema nema i da su svi spremi da daju maksimum, kako bi se ekipa plasirala u narednu fazu takmičenja.

Nadu u dobar rezultat Železničaru daje i pobeda u Surdulici, a strelac pobedonosnog gola bio je Aleksandar Đorđević.

– Odigrali smo važnu utakmicu u Surdulici. Znali smo da će to biti tvrd i neizvestan duel, negde se moglo i naslutiti, da ekipa koja prva postigne gol, da će biti i bliža pobedi. Na našu sreću to smo bili mi. Kada se sve sabere i oduzme, zaslužili smo trijumf. Imali smo raspoloženog golmana na tom meču, defanzivu, tako da čestitam još jednom mojim igračima – rekao je Nenad Mijailović, trener Železničara.

Od dolaska u klub iz Pančeva, Mijailović samo niže pobede. Dve u prvenstvu protiv IMT-a i Radnika, a pre toga i u prijateljskim utakmicama sa Voždovcem i Inđijom. Veruju u klubu iz Pančeva da će se niz nastaviti i u šesnaestini finala Kupa Srbije.

-Lepo je kad se pobeđuje, ali je najvažnije kako će se na kraju sve završiti. I dalje smo u teškoj situaciji, zato je bitan kontinuitet, a verujem da će ga biti u narednom periodu. Ne zavisi sve od nas, već malo i od protivnika, rasporeda, stanja tima. Ako budemo ponovili pristup i radnu etiku, mislim da možemo da se nadamo dobrom kraju svega ovoga. Što se tiče Novog Pazara, radi se o kvalitetnoj ekipi.

Osvrnuo se Mijailović i na start sezone, a proveo ga je upravo u Novom Pazaru kao pomoćni trener, što znači da odlično poznaje ovaj tim.

– Tačno, početak prvenstva proveo sam u Novom Pazaru, već tada je ovaj tim imao kvalitet, a kada se tu dodaju pojačanja kao što su: Ljajić, Suma, Šćepović i ova dva momka iz Fenerbahčea, mislim da je to odlična ekipa. Imaju dobar rostar, velike ambicije i u svaku utakmicu ulaze sa ciljem da pobede. Istu želju ima i Železničar. Negde se malo kup takmičenje kod nas stavlja u drugi plan. Što se tiče mene, nije tako. Svi naši igrači su približnog kvaliteta i ko god da istrči na teren protiv Novog Pazara to će biti najboljih jedanaest Železničara. Imamo veliku želju da prođemo u narednu rundu takmičenja – zaključio je Mijailović.

Štoper tima iz Pančeva Marko Gajić ne sumnja da ekipa može da veže i treći trijumf.

– Posle dve teške pobede, atmosfera u ekipi je odlična, takva je bila i ranije. Protiv Novog Pazara, moramo da nastavimo kako šef traži od nas, a navijači mogu da očekuju pobedu i prolazak u narednu fazu takmičenja.

Podrška publike je izuzetno dragocena za fudbalere Železničara, pa uprkos radnom danu svi se nadaju punim tribinama u Sportskom centru „Mladost“. Cena ulaznica za ovaj meč je 300 dinara, mogu se kupiti i na dan utakmice do 15 časova, a kapije stadiona se otvaraju već u 16.00.

-I pre nego što sam potpisao za Železničar, video sam predivan ambijent u Pančevu. Navijači su nam 12. igrač, pozivam ih da dođu i da nas podrže protiv Novog Pazara – zaključio je Gajić.

(Pančevac/TV Pančevo)

USPEH PANČEVAČKIH KARATISTA U NOVOM SADU Na Međunarodnom turniru „Mawashy kup“ osvojene bronzane medalje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.