NAGRAĐENI PANČEVAČKI HEROJI KOJI SU TOKOM PANDEMIJE SVOJ ŽIVOT STAVILI NA USLUGU DRUGIMA 33 zdravstvena radnika dobilo ugovore za stalni radni odnos

Pančevački zdravstveni radnici koji su radili tokom kovid pandemije dobili ugovore za stalno.

15:53

24.11.2023

Podeli vest:

Pančevac

Na inicijativu Vlade Republike Srbije, Ministarstva zdravlja i Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, lekari i medicinske sestre koji su hrabro služili tokom pandemije kovida-19 sada su nagrađeni stalnim zaposlenjem. Direktorka Doma zdravlja Pančevo, dr. Zorica Sokić, izrazila je svoje zadovoljstvo prilikom uručenja rešenja za stalno zaposlenje onima koji su neumorno lečili pacijente u vreme korone.

„Pored trinaest ugovora za stalno koje smo već podelili, još 33 radnika različitih profila dobilo je posao za stalno. To su medicinski radnici koji su svoje prvo radno mesto pronašli ovde i lečili nas tokom pandemije. Jako sam srećna i nadam se da će oni koji su dobili ugovore za stalno deliti tu emociju sreće i da će se požrtvovanost i rad isplatiti“, istakla je dr. Sokić.

Ona je naglasila da će dodatno zapošljavanje omogućiti prijem novih medicinskih radnika, čime će se proširiti obim posla, posebno u periodu kada se javljaju respiratorne infekcije i kada je neophodno sprovesti kontrole.

Zapošljavanje novih zdravstvenih radnika, zajedno s obnovom i nabavkom nove opreme, unaprediće usluge u Domu zdravlja Pančevo. Pacijenti sada imaju priliku ne samo da dobiju osnovno lečenje već i da lakše pristupe preventivnim pregledima, ključnim za rano otkrivanje bolesti i sprečavanje komplikacija.

(Pančevac/RTV Pančevo)

HITNA POMOĆ PANČEVO: Jednoj osobi pozlilo u Lidlu, nakon pregleda prevezena do bolnice!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.