SVE SPREMNO ZA ZIMSKU SEZONU: Održana smotra opreme, mehanizacije i vozila za održavanje ulica i puteva u Pančevu

19:50

27.11.2023

Podeli vest:

Milan Šupica

Sve je spremno za zimsku sezonu i održavanje puteva, kaže Slave Bojadžievski direktor „Urbanizma“.

Milan Šupica

– Na teritoriji grada Pančeva postoje putevi prvog i drugog prioriteta. Putevima prvog prioriteta saobraćaju autobusi „Pantransporta“, a to su i putevi koji vode do najbinijih, kako gradskih, tako i seoskih institucija. Kada smo sigurni da su putevi prvog prioriteta u potpunosti prohodni, onda se prelazi na puteve drugog prioriteta – izjavio je Bojadžievski.

Kada sneg kontinuirno pada, nerealno je očekivati da putevi budu u potpunosti čisti, ali će biti prohodni, ističe direktor „Urbanizma“.

Milan Šupica

– Imamo četiri stepena pripravnosti. U prvom stepenu pripravnosti dežurna su četiri kamiona, i oni su uvek spremni da izađu na teren i vrše intervencije.  U četvrtom stepenu čak 11 kamiona je spremno da izađe na ulice. Trudimo se da putevi budu prohodni. Nemoguće je da budu u potpunosti čisti, zato je važno da vozači prilagode brzinu i budu oprezni – kaže Bojadžievski.

Milan Šupica

Vremenska situacija prati se na dnevnom nivou i mehanizacija i ljudstvo su u pripravnosti, spremni da odgovore na sve zahteve. Ekipa koja radi na zimskom održavanju puteva zna gde se u toku zime javljaju najveći problemi.

Milan Šupica

JKP HIGIJENA: Sve spremno za zimske vremenske prilike

(Pančevac)

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.