PANČEVO: Železničar u subotu dočekuje Spartak iz Subotice u pozitivnom raspoloženju

Železničar se trenutno nalazi na 14. mestu sa 14 bodova, dok je Spartak na osmoj poziciji i ima 22 boda.

10:10

08.12.2023

Podeli vest:

Printscreen/fb: FK Železničar

Železničar u subotu na domaćem terenu od 18.30 dočekuje Spartak iz Subotice.

Biće to još jedan veliki ispit za izabranike Nenada Mijailovića, jer tim sa severa Bačke od dolaska Nenada Lalatovića na mesto šefa struke igra odlično, o čemu svedoče i dve vezane pobede. Sa druge strane i Železničar je u usponu forme, mada u prethodnom meču u Lučanima nije imao sreće da dođe do pozitivnog rezultata.

Vremena da se isprave greške u igri bilo je tokom nedelje, tako da nema sumnje da će Pančevci pred domaćom publikom učiniti sve da osvoje nova tri boda.

„Očekuje nas teška i jako važna utakmica protiv sjajnog tima iz Subotice. Spartak možda prvenstvo nije počeo onako kako je priželjkivao, ali u poslednje vreme ostvaruje dobre rezultate. Promenjena je energija, pa u Pančevo dolazi u dobroj formi i raspoloženju. Ipak, mi u meč ulazimo motivisani i sa željom da trijumfujemo“, rekao je Ivica Milutinović, trener u stručnom štabu Železničara.

Do kraja jesenjeg dela sezone ostalo je praktično dve nedelje, a plan trenera Mijailovića je da se skupi što više bodova do odlaska na odmor.

„Očekuju nas tri jako teška meča koja mogu da budu presudna za dalji nastavak sezone, ali smo sada fokusirani samo na tim iz Subotice. Pobeda bi nam donela mir pred pakleni finiš jeseni. Momci su spremni i dobro raspoloženi i ja se nadam da će u subotu prikazati svoje najbolje izdanje u ovoj polusezoni“, naglasio je Ivica Milutinović.

Uprkos hladnom vremenu, u pančevačkom timu veruju da će kao i na svim prethodnim utakmicama imati veliku pomoć publike u subotu uveče.

Železničar se trenutno nalazi na 14. mestu sa 14 bodova, dok je Spartak na osmoj poziciji i ima 22 boda.

(Pančevac/RTV Pančevo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.