UHAPŠEN MLADIĆ NA NOVOM BEOGRADU: Osumnjičen da je silovao i ucenjivao devojku

22:09

26.12.2023

Podeli vest:

MUP

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici su na Novom Beogradu uhapsili 22-godišnjeg mladića zbog krivičnog dela „nedozvoljene polne radnje“.

Kako se navodi u saopštenju, osumnjičeni i devojka su se upoznali u jednom lokalu, nakon čega su održavali komunikaciju i dogovorili se da se nađu u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu, gde je potom osumnjičeni devojku fizičkom silom prinudio na nedozvoljenu polnu radnju, nakon čega joj je iz torbe uzeo novac i lična dokumenta uz pretnju da je potrebno da mu do večernjih časova da još 500 evra.

„Navedeni događaj je oštećena prijavila policiji koja je, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu lišila slobode osumnjičenog koji se, po prethodnom dogovoru, našao sa oštećenom u TC ‘Delta siti’ da bi preuzeo novac koji je tražio od nje da bi joj vratio dokumenta koja joj je oduzeo“, dodaje se u saopštenju.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, nakon čega je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo predlog Trećem osnovnom sudu u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor zbog postojanja okolnosti da će boravkom na slobodi uticati na svedoka oštećenu. Predlog je usvojen i rešenjem je osumnjičenom određen pritvor.

RASVETLJENE KRAĐE: Obijali kuće i krali po Subotici i Bajmoku, određen im pritvor do 30 dana

(Pančevac/RTS)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.