POČINJE VOJNA EVIDENCIJA REGRUTA Ako ste OVO godište morate da se prijavite, evo i gde!

12:10

15.01.2024

Podeli vest:

Ministarstvo odbrane

Centar Ministarstva odbrane Novi Sad, od danas, 15. januara, započinje uvođenje u vojnu evidenciju regruta rođenih 2006. godine.

Počinje i evidencija regruta starijih godišta (1994-2005.), koji do sada nisu uvedeni u vojnu evidenciju, državljana republike Srbije, sa prebivalištem na teritoriji nadležnosti Centra MO Novi Sad.

– Ministarstvo odbrane Republike Srbije poziva sva lica muškog pola rođena 2006. godine i starijih godišta (1994-2005.), koji nisu uvedena u vojnu evidenciju, da se jave radi izvršenja, zakonom propisane, obaveze uvođenja u vojnu evidenciju, koja će se vršiti u periodu od 15. januara do 29. februara 2024. godine od 9 do 15 časova u kancelarijama Ministarstva odbrane na teritoriji opštine mesta prebivališta, navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, lica su u obavezi da sa sobom ponesu ličnu kartu ili drugu važeću ispravu sa kojom je moguće utvrditi identitet osobe.

(Pančevac/B92)

VUČIĆ: Bez vojske bi nas zgazili kao bubašvabu

VOJSKA SRBIJE IZ DANA U DAN SVE JAČA: Ministar Vučević prisustvovao prikazu sredstava naoružanja i vojne opreme u Nikincima

Komentar

  1. Branislav каже:

    Ja sam dobio poziv i javio sam se kad bih trebao ići u vojsku iz mokrina sam

    1
    0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.