PANČEVAC LAV GRUJEVIĆ OSVOJIO SREBRO: Održana tradicionalna „Svetosavska trka“ u Valjevu

20:16

27.01.2024

Podeli vest:

printscreen/Ak Panonija

Tradicionalna „Svetosavska trka“ održana je u subotu, 27. januara, na centralnim ulicama Valjeva. Svake godine ova trka okuplja veliki broj trkača iz zemlje i regiona, a po pravilu u program su uvrštene trke predškolaca, trke osnovaca, srednjošlkolaca, ali i trke pripadnika Vojske Srbije i Policije. U kategoriju glavnih trka uvrštene su trka veterana po kategorijama i elitna trka seniora sa bogatim novčanim i robnim nagradnim fondom.

Svake godine, kao i ove, manifestaciju organizuju VAK 014 (Valjevski atletski klub 014) i Sportski savez Valjeva.

AK Panonija

Atletski klub „Panonija“ ove godine je predstavljala sportska porodica Grujević. Lav Grujević se tako u trci osnovaca u velikoj konkurenciji, na 200m odličnom taktikom izdvojio na čelo trke i ispred takmičara iz Novog Pazara izborio za srebrnu medalju. Lav Grujević je tako prvom trkom u ovoj sezoni potvrdio da je jedan od najtalentovanijih atletičara iz Pančeva u kategoriji školica atletike i u AK „Panonija“ ima poseban status – mlade nade.

AK Panonija

Njegovi roditelji, Snežana i Danijel, takođe su zabeležili odličan rezultat u veteranskoj i seniorskoj trci plasmanom među prvih deset.

Mlade Panonce, ali i njihove roditelje trkače, rekreativce i seniore uskoro očekuje tradicionalni „Vršački beli kros“, gde se očekuju novi uspesi, navodi se u saopštenju AK „Panonija“.

DIREKTOR FK ŽELEZNIČAR: Biće još novajlija!

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.