RP GLOBAL: Podrška Dolovu, posebno organizacijama koje čuvaju tradiciju

21:35

01.02.2024

Podeli vest:

MZ "Mita Vukosavljev"

U mesnoj zajednici „Mita Vukosavljev“, održana je značajna prezentacija kojoj je prisustvalo više od 20 udruženja iz okoline. Fokus događaja bio je na projektu kompanije RP Global, koji planira sponzorisanje sportskih klubova, udruženja i institucija od javnog značaja tokom naredne tri godine.

RP Global, kao kompanija koja teži unapređenju lokalne zajednice, odlučila se na korak koji će im omogućiti podršku brojnim aktivnostima i inicijativama koje doprinose kulturnom i društvenom razvoju. Ovaj projekat predstavlja podsticaj za dalji napredak i poboljšanje uslova života budućih generacija.

Na prezentaciji su prisustvovala raznovrsna udruženja koja svojim radom ostvaruju značajan kulturni doprinos, a poseban akcenat bio je stavljen na organizacije koje čuvaju tradiciju. Ova podrška će omogućiti ne samo očuvanje već i dalji razvoj kulturnih nasleđa koja čine srž lokalnog identiteta.

Projekat RP Global-a predstavlja pozitivan korak ka jačanju veza između privrede i lokalne zajednice, pružajući podršku raznolikim inicijativama koje doprinose opštem dobru. Svi prisutni izrazili su entuzijazam povodom ove inicijative, očekujući da će doneti vidljive benefite za celokupnu zajednicu u Dolovu.

(Pančevac)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.