POTPISANA POVELJA Bratimljenje udruženja penzionera Dolova i Starog Mirijeva

U svečanoj sali Cepelin potpisana Povelja o bratimljenju između Udruženja penzionera Staro Mirijevo "Treće doba" i Gradskog udruženja svih penzionera Pančevo

22:05

18.02.2024

Podeli vest:

Privatna arhiva

U  svečanoj sali „Cepelin“ u Dolovu potpisana je Povelja o bratimljenju između Udruženja penzionera Staro Mirijevo „Treće doba“ i Gradskog udruženja svih penzionera Pančevo – Mesna organizacija Dolovo.

Nakon uvodnog dela, predsednici dolovačkog i mirijevskog udruženja penzionera, potpisali su povelju o bratimljenju i time učvrstili dosadašnju saradnju u nameri da i iduće godine u februaru ponove druženje u Dolovu, kada će dolovačko udruženje penzionera da obeleži jubilej – 60 godina svog postojanja.

@pancevac.webredakcija U svečanoj sali Cepelin u Dolovu potpisana Povelja o bratimljenju između Udruženja penzionera Staro Mirijevo „Treće doba“ i Gradskog udruženja svih penzionera Pančevo #Dolovo #UdruženjePenzionera#Penzioneri ♬ original sound – Pančevac


Ovim povodom organizovan je svečani skup penzionera dva pomenuta udruženja. Skupu je prisustvovalo i opštinsko udruženje penzionera iz Gornjeg Milanovca. Gosti iz Mirijeva i Gornjeg Milanovca, tokom prepodneva obišli su „Slaninijadu“ u Kačarevu. Po dolasku u Dolovo, obišli su Malu Gornju crkvu u kojoj je slike za ikonostas radio Paja Jovanović.

 

Nakon obilaska crkve, gosti su došli u svečanu salu Cepelin, gde su ih dolovački penzioneri dočekali sa domaćom pogačom. Predsednik dolovačkih penzionera, Vlada Dimitrijev, obratio se skupu, pozdravio goste i poželeo im dobrodošlicu.

Vlada je gostima pričao o kulturno-turističkim potencijalima Dolova i pozvao ih na jednodnevni izlet tokom letnjeg perioda sa obilaskom znamenitosti Dolova i obližnje Deliblatske peščare. Estradni umetnik Žika Martinov je nakon Vladinog obraćanja, otpevao gostima jednu od himni Dolova „Široko je lišće or’ovo, najlepše je selo Dolovo“.

@pancevac.webredakcija U svečanoj sali Cepelin u Dolovu potpisana Povelja o bratimljenju između Udruženja penzionera Staro Mirijevo „Treće doba“ i Gradskog udruženja svih penzionera Pančevo #Dolovo #UdruženjePenzionera #penzioneri ♬ original sound – Pančevac


Potom je usledio zabavni deo susreta penzionera sa zakuskom i muzikom.

(Pančevac)

SVE VIŠE SAJBER PENZIONERA U SRBIJI Baka Radmila uz kaficu, internet i društvene mreže započinje svoj dan

MOGU I IMAJU ŠTA DA POKAŽU Veselo druženje penzionera u Tesli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.