TRIJUMF BOKSERA PROFESIONALCA IZ PANČEVA Evo koje su sve trofeje doneli sa prvenstva u Beogradu

09:34

27.02.2024

Podeli vest:

Bokseri BK Profesionalca iz Pančeva su ponovo pokazali svoju neprikosnovenu dominaciju na Prvenstvu Beograda u boksu, iako su bili oslabljeni izostankom dva reprezentativca, Veljka Dinića i Petra Samardžića.

Ekipa je odnela pobedu osvojivši pehar za najboljeg juniora, koji je zasluženo pripao Strahinji Samardžiću, uz impresivnih pet zlatnih medalja i jednu srebrnu.

Zlatne medalje su poneli Dimitrije Amidźić (kadeti, 48 kg), Stefan Novakov (juniori, 52 kg), Aleksa Mikuljka (juniori, 63 kg), Strahinja Samardžić (juniori, 66 kg), koji je takođe proglašen za najboljeg juniora na prvenstvu, i Marko Tankosić (omladinci, 75 kg). Srebro je osvojio Šarac Aleksa (57 kg), dok će kadet Eldin Fejzi boksovati finale u sledećem kolu lige Beograd.

Ovaj izuzetan uspeh predstavlja veliko ohrabrenje za BK Profesionalac uoči Open Balkan Lige i Kupa Srbije, posebno uz povratak u ring Marka Tankosića i Strahinje Samardžića.

Nakon 10 meseci pauze zbog oporavka od mononukleoze, Strahinja se vratio na spektakularan način, osvojivši petu uzastopnu zlatnu medalju na pojedinačnom prvenstvu Beograda.

Za svoj izuzetan uspeh, dobio je pehar za najboljeg juniora, koji mu je uručio predsednik Beogradskog bokserskog saveza i direktor BSS Mane Marčeta.

(Pančevac)

 

POZLATILA SE OŠ BRANKO RADIČEVIĆ Pavle Radivojević iz Beča doneo 2 zlatne medalje

32. MEMORIJAL ANTE LAMBAŠA Plivači Vladimir Blagić i Stančul Slobodan okitili se zlatnim medaljama

MEDALJA ZA AK DINAMO: Novak Perišić osvojio bronzu na Prvenstvu Srbije za pionire

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.